Contacto: 93 522 26 27Cat | Es
Monitorización de TI, de APPs, de negocio, de entornos de test e integración con CMDB y BI
logo

Septiembre 2018
Solucions-IM nou partner d'Elastic

Durant l'estiu Solucions-IM s'ha convertit en el nou partner de Elastic. Els nostres clients han evolucionat en el monitoratge de les seves infraestructures, i nosaltres amb ells. Gràcies a aquesta evolució ens vam adonar que necessitàvem anar un pas mes allà i oferir un producte com Elastic als nostres clients.

Elastic

Elastic engloba els productes ElasticSearch, Kibana, Beats i Logstash en la suite Elastic Stack. Aquesta suite permet l'obtenció de dades de forma fiable i segura de qualsevol font, en qualsevol format i buscar, analitzar i visualitzar-los en temps real.

  • Elasticsearch √©s un el motor distribu√Įt, anal√≠tic i basat en JSON dissenyat per a l'escalabilitat horitzontal, m√†xima fiabilitat i f√†cil maneig.
  • Logstash √©s un conductor per a la recol¬∑lecci√≥ de dades de forma din√†mica amb un ampli ecosistema de plugins i una robusta sinergia amb ElasticSearch.
  • Kibana d√≥na forma a les dades i √©s la interf√≠cie d'usuari extensible per a la configuraci√≥ i el maneig de tots els aspectes de Elastick Stack.
  • Bets √©s la plataforma de transport lleugera que envia les dades des de les m√†quines cap a Logstash i ElastichSearch.

Amb aquest producte, Solucions-IM pretendre oferir un major i millor servei de monitoratge als seus clients, complementant així el monitoratge més tradicional realitzada fins al moment.

logo

logo

logo

logo

CSS Valido!Valid HTML 4.01 Transitional